BURSA / GÜRSU - Ticaret ve Sanayi Odası Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKUL AİLE BİRLİĞİ

Mrt

·     1.  Okulumuzda şu anda hali hazırda spor salonu olarak kullanılan alanın yemekhaneye dönüştürülmesi ve arka bahçenin düzenlenip spor odası yapılması, futbol sahasına asfalt dökülmesi konusunda işlem ve çalışmaların başlatılmasına karar verildi.

·     2.Öğretmen ve öğrencilerimizin yararlanabileceği süreli yayınlara, sektörel ve bilim dergilerine abonelik alınmasına karar verildi.

·     3.  Velilerimizden sene başında belirlenen tahmini bütçe doğrultusunda yıllık 200 TL ,aylık 20TL aidat alınmasına karar verildi.

·     4.  03.01.2024 tarihinde itibariyle günlük faiz ile vadeli hesapta bulunan gelirimizin vadesiz hesapta tutulmasına karar verildi.

·     5. Ramazan ayından önce sosyal yardımlaşma erzak havuzu oluşturulup ihtiyaç sahiplerine ,öğrencilerimizin desteği ile erzak kolisi hazırlanmasına karar verildi.

·     6. Okul Aile Birliğinin aldığı kararların tsogursumtal.meb.k12.tr  sitesinde paylaşılmasına karar verilmiştir.

Ara

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu                                                  Denetim Kurulu

1-Eda PİŞKİN-Başkan                                                  1- Emine UĞURLU     Başkan

2-Ahmet SONGÜL-Başkan Yardımcısı                         2- Hakan BİNGÜL     Üye